Austrės su balzamiko padažu

Šiam patiekalui reikės:

  • Norimo kiekio austrių;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 1 arbatinio šaukštelio kaparėlių;
  • 4 valgomųjų šaukštų miltų;
  • 6 arbatinių šaukštelių balzaminio acto;
  • Mėgstamų salotų lapų;
  • Žiupsnelio druskos ir pipirų;
  • Alyvuogių aliejaus.

Austres atidarykite ir nupilkite esantį skystį. Tuomet lėkštėje išdėliokite tuščias geldeles ir ant kiekvienos jų uždėkite mėgstamų salotų lapų. Svogūną susmulkinkite ir apkepkite, kol jis suminkštės, šalia jo į keptuvę suberkite kaparėlius ir balzamiko actą. Kol daržovės kepa, sumaišykite miltus su druska ir juose apvoliokite austres. Tai padarę apkepkite jas atskiroje keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi. Viską paruošę, sudėkite austres į geldeles su salotų lapais, apšlakstykite jas šiltu padažu ir apibarstykite juodaisiais pipirais. Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *